ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

About

Ένα Γυμναστήριο μακριά από τα καυσαέρια και από τους ενοχλητικούς θορύβους του κέντρου. Λειτούργησε πρώτη φορά το 1985 με φανερούς στόχους την ποιοτική γυμναστική και τα γρήγορα αποτελέσματα στους τομείς της υγείας, ευεξίας, και σωστής σωματικής διάπλασης.

Σε ένα χώρο 900 τετραγωνικών μέτρων παρέχονται ότι ποιο σύγχρονο από πλευράς οργάνων συμβατικών και ηλεκτρονικών με την βοήθεια πάντα των υπευθύνων γυμναστών οι οποίοι μετά από μετρήσεις της μέγιστης Μυϊκής δύναμης του κάθε μέλους δίνουν προσωπικά προγράμματα γράμμωσης η συντήρησης των μυών.

Το Γυμναστήριο μας το διαμορφώσαμε ώστε να δώσει μια άλλη διάσταση στο χώρο της Γυμναστικής. Με την πρώτη σας επίσκεψη στη ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ θα μπορέσετε οι ίδιοι να διαπιστώσετε:

Την κατάρτιση του προσωπικού μας, την τέλεια προσφορά του Γυμναστήριου από πλευράς οργάνων Γυμναστικής Συμβατικών και ηλεκτρονικών και,

την ατμόσφαιρα.... εκείνη που προσφέρει ο πλήρως κλιματιζόμενος χώρος Χειμώνα Καλοκαίρι.

Σήμερα μετά από τόσα χρόνια το όνομα του όπως και η οργάνωση της λειτουργίας του εκφράζουν τις υψηλές απαιτήσεις των αθλουμένων.

Το γυμναστήριο είναι πιστοποιημένο από τον ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων).

 

Τι γίνεται την πρώτη φορά που επισκέπτοσαστε το γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ;

Στην πρώτη σας επίσκεψη θα γίνει η εγγραφή σας και θα εκδοθεί η κάρτα μέλους του γυμναστηρίου ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ.

Αν ακολουθήσετε ατομικό πρόγραμμα θα συζητήσετε με τους γυμναστές μας για το ιατρικό ιστορικό σας, το τι θέλετε να πετύχετε με την άσκηση, το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε, ώστε το ατομικό πρόγραμμα σας να είναι αποτελεσματικό και ευχάριστο.

Αν ακολουθήσετε ομαδικό πρόγραμμα επιλέγεται πρόγραμμα που η ένταση, το στυλ και το επίπεδο δυσκολίας να σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα και να απαντούν στους στόχους που έχετε θέσει.

Biokinisi Member Cards 

Ωράριο λειτουργίας γυμναστηρίου.

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 23:00

Σάββατο 12:00 - 20:00

 

Αργίες γυμναστηρίου

Πρωτοχρονιά (31/12 και 1/1 , 2/1)

Θεοφάνια (6/1)

Καθαρή Δευτέρα

25 Μαρτίου

Πάσχα (Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα)

Πρωτομαγιά (1/5)

Αγίου Πνεύματος

Κοίμηση της Θεοτόκου (15/8)

28 Οκτωβρίου

30 Νοεμβρίου (τοπική εορτή)

Χριστούγεννα (24,25,26/12)

Site Search