Power Plate

Με μόλις 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα, πετυχαίνω:

Ενεργοποίηση και αύξηση του μεταβολισμού και της μυϊκής μάζας

Βοήθεια στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της ευλυγισίας και του συντονισμού

Βοήθεια στην ανακούφιση του πόνου

Βοήθεια στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος

Αύξηση της οστικής πυκνότητας

Power Plate

Τι είναι το Power Plate;

Ο εξοπλισμός Power Plate® είναι μια εξαιρετικής ποιότητας συσκευή δόνησης που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας. Χρησιμοποιεί τις αρχές του Acceleration Training™ για να προκαλέσουν τη φυσική ανταπόκριση του σώματος στη δόνηση. Οι δονήσεις αυτές μεταδίδουν κύματα ενέργειας σε όλο το σώμα, προκαλώντας τη σύσπαση των μυών, με μια συχνότητα 25 έως 50 φορές το δευτερόλεπτο, αυξάνοντας την συνολική απόδοση με προπονήσεις των 15 λεπτών την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα.

 

Power Plate Exercises

 

Με Ποιον Τρόπο Λειτουργεί;

Η Acceleration Training™ με τα μηχανήματα Power Plate® προκαλούν αστάθεια στο ανθρώπινο σώμα, αφού με κάθε δόνηση το σώμα αναγκάζεται να κάνει αντανακλαστικές μυϊκές κινήσεις, με συχνότητα 25 έως 50 φορές το δευτερόλεπτο. Επιπλέον, οι συσπάσεις αυτές πρέπει να δρουν σε πολλές διαστάσεις αφού ουσιαστικά τα μηχανήματα Power Plate® ταλαντώνονται και στα τρία επίπεδα, με τον τρόπο ακριβώς με τον οποίο έχει σχεδιαστεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι μια απίστευτη βελτίωση στο παραγόμενο σθένος ή δύναμη και ισχύ.

Η αρχή με την οποία λειτουργούν τα μηχανήματα Power Plate® βρίσκεται στον νόμο της κίνησης, που διατύπωσε ο Σερ Ισαάκ Νεύτωνας: ότι η δύναμη ενός αντικειμένου ισούται με τη μάζα του επί την επιτάχυνση ή αλλιώς f = m x a. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να βελτιώσει το λειτουργικό του σθένος (σταθερότητα, δύναμη ή ισχύς) εφαρμόζοντας στο σώμα του, είτε περισσότερη μάζα είτε περισσότερη επιτάχυνση. Πολλές μορφές άσκησης και προπόνησης χρησιμοποιούν την μάζα -όπως στις μεθόδους με τις μηχανές βαρών, τα ελεύθερα βάρη, κλπ. Αντιθέτως, τα μηχανήματα Power Plate® εκμεταλλεύονται το δεύτερο ήμισυ της εξίσωσης, με την εφαρμογή επιτάχυνσης στο σώμα ενώ διατηρώντας παράλληλα τη μάζα, δηλαδή το σωματικό σας βάρος, σταθερό.

Αυτό αποτελεί μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της άσκησης και της προπόνησης, αφού τώρα μπορούμε να "φορτώσουμε" με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τον ανθρώπινο σκελετό ελαχιστοποιώντας τους παράγοντες υψηλής επιβάρυνσης, υψηλού φορτίου και υψηλής καταπόνησης. Η δύναμη που προσθέτει φορτίο στο ανθρώπινο σώμα κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, σε κάθε κίνηση που πραγματοποιούμε είναι η βαρύτητα. Τα μηχανήματα Power Plate®, μέσω της άσκησης Acceleration Training™, κάνουν το σώμα να αισθάνεται πιο "βαρύ" κάθε φορά που αυξάνει η δύναμη της επιτάχυνσης.

Το αποτέλεσμα είναι, σε κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε, να ασκήστε έναντι μια πολύ μεγαλύτερης επίδρασης ή "επιβάρυνσης" της βαρύτητας. Αυτή είναι η ουσία όλων των προγραμμάτων ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και για να το επιτύχουν αυτό τα μηχανήματα Power Plate®, απλώς χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό τμήμα της ίδιας εξίσωσης! Στην πραγματικότητα, τα καταπληκτικά αποτελέσματα που παρατηρούνται στην άσκηση Acceleration Training™ ακολουθούν τους ίδιους κανόνες της βιολογίας και της φυσιολογίας του σώματος που αποκαλύπτονται και σε άλλες μορφές άσκησης. Η διαφορά βρίσκεται αποκλειστικά στη φύση του ερεθίσματος που εφαρμόζεται (δηλ. η επιτάχυνση) και όχι στην ανθρώπινη ανταπόκριση.

 

Προειδοποιήσεις υγείας

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΑΝ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΣΚΗΣΗ, Η POWER PLATE ΘΕΡΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ POWER PLATE®, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ.

 ΑΝ, ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ POWER PLATE®, ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΖΑΛΑΔΑ,

ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΗ ΤΑΣΗ, ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ Ή ΠΟΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ POWER PLATE® ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Ασκήσεις για το Power Plate

www.powerplate.com

Site Search